Οι πιο τρυφερές αναμνήσεις μας!

Μια όμορφη ιστορία...

Από το 1951 μεγαλώνουμε μαζί και μοιραζόμαστε χαρές, αγωνίες, προβληματισμούς και, φυσικά, την εμπιστοσύνη μας στα προϊόντα Proderm, την αγαπημένη βρεφική σειρά της ελληνικής οικογένειας, που όλα αυτά τα χρόνια μας μαθαίνει τι σημαίνει στοργή!

Σήμερα ίσως είμαστε γονείς ή ακόμη και παππούδες, κάποτε όμως υπήρξαμε κι εμείς παιδιά, σε μια άλλη, όχι τόσο σύνθετη, αλλά σίγουρα πιο αγνή εποχή, που ήταν γεμάτη από όνειρα και αξίες. Είναι μια καλή στιγμή να θυμηθούμε αυτές τις αξίες και να μοιραστούμε τις πιο τρυφερές μας αναμνήσεις, διεκδικώντας υπέροχα δώρα, μέσα από τον ρετρό διαγωνισμό Proderm, που για λίγο θα ‘ξυπνήσει’ το χθες!

Ένας διαγωνισμός...

Για να πάρετε κι εσείς μέρος στον διαγωνισμό μας το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξετε για λίγο το κουτί με τις αναμνήσεις σας και να διαλέξετε την πιο τρυφερή φωτογραφία. Εκείνη που σας πηγαίνει πίσω στην παιδική σας ηλικία, στα χρόνια της αθωότητας, και είναι για εσάς η πιο αντιπροσωπευτική φωτογραφία του τι σημαίνει στοργή.

Βήματα Συμμετοχής

Κάνετε upload τη φωτογραφία σας στη φόρμα συμμετοχής

...και με τα 2 αυτά απλά βήματα αυτομάτως παίρνετε μέρος στον διαγωνισμό μας, που θα αναδείξει 5 μεγάλους τυχερούς νικητές!

Πολλά μεγάλα δώρα!

Πέντε τυχεροί συμμετέχοντες, μετά από κλήρωση, θα κάνουν δικά τους τα δώρα του διαγωνισμού μας, για να δημιουργήσουν ακόμη πιο πολλές, ευτυχισμένες αναμνήσεις!

1ος Μεγάλος Νικητής

4ήμερο οικογενειακό ταξίδι στη EuroDisney (Παρίσι)
Αεροπορικά εισιτήρια, Διαμονή, Park Tickets

2ος Νικητής

3ήμερο οικογενειακό ταξίδι σε All Inclusive ξενοδοχείο της Ελλάδας

3ος Νικητής

Προϊόντα Proderm για έναν ολόκληρο χρόνο

4ος Νικητής

Προϊόντα Proderm και δωροεπιταγή για αγορές σε κατάστημα παιδικών ρούχων

5ος Νικητής

Προϊόντα Proderm

Δες εδώ το video μας και εμπνεύσου

Ελάτε να μοιραστούμε τις εικόνες μιας άλλης, ξεχωριστής εποχής, όπου οι φωτογραφίες ήταν ασπρόμαυρες, αλλά η ζωή είχε το πιο ζεστό χρώμα!

Συμπληρώστε τη φόρμα με όλα τα στοιχεία σας και «ανεβάστε» τη φωτογραφία σας, για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας!

Φόρμα Συμμετοχής