Ήξερες ότι…

…η σωστή αλλαγή πάνας του μωρού μας, και γενικότερα η κατάλληλη υγιεινή της ευαίσθητης γεννητικής περιοχής, συμβάλλει στην καλή του υγεία και τη διάθεσή του;

Το πιο βασικό κομμάτι για την αποφυγή του ερεθισμού στην περιοχή της πάνας είναι το πολύ καλό στέγνωμα, μετά το μπάνιο. Συχνά το σκούπισμα με απλή πετσέτα δεν επαρκεί, γι’ αυτό είναι καλό να σκουπίζουμε τη γεννητική περιοχή και με απαλό βαμβάκι ή δίσκους βαμβακιού.
Για να ενισχύσουμε την άμυνα του δέρματος στην περιοχή είναι απαραίτητη η χρήση πούδρας με αγνή σύνθεση, η οποία θα αποτρέψει το ερεθισμό της επιδερμίδας του μωρού από την αμμωνία των ούρων και από την αυξημένη υγρασία. Η πούδρα λειτουργεί ως προστατευτικό φιλμ στο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, προστατεύοντας από το γνωστό μας σύγκαμα.

Η Βρεφική Πούδρα Proderm αναζωογονεί και απορροφά την υγρασία από τις πτυχώσεις του δέρματος του μωρού. Συμβάλλει στην προστασία από ερεθισμούς, καθώς βοηθά στη μείωση της τριβής μεταξύ της πάνας και του δέρματος του μωρού. Έτσι, τα μωρά μας νιώθουν πάντα άνετα και χαρούμενα, γεμίζοντας τη μέρα μας χαμόγελα!

Ήξερες ότι…