Στοργή είναι να μεγαλώνεις μαζί με τα όνειρα και τις επιθυμίες εκείνων που σε εμπιστεύονται και αυτό το Proderm το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα!

Από το 1951 που παρουσιάστηκαν στην ελληνική αγορά, τα προϊόντα Proderm είναι σταθερά δίπλα στην ελληνική οικογένεια, με ουσιαστική φροντίδα για τις ανάγκες της καθημερινότητάς της. Πρόκειται για ένα γνήσια ελληνικό εμπορικό σήμα, που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο φαρμακοποιός Ιωάννης Μαρινόπουλος. Ήταν η πρώτη, ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων βρεφικής περιποίησης, που άλλαξε τις συνήθειες της ελληνικής οικογένειας, μαθαίνοντας τις μητέρες της εποχής ότι υγιεινή σημαίνει ταυτόχρονα και αγνή φροντίδα.

Στο πέρασμα του χρόνου η καινοτομία χαρακτήρισε την εξέλιξη της εταιρείας, συμβάλλοντας ώστε τα προϊόντα Proderm να κατέχουν σταθερά την πρώτη θέση στην καρδιά μας, για περισσότερες από επτά δεκαετίες. Μία από τις πολλές καινοτομίες της πολυαγαπημένης μάρκας ήταν η δημιουργία του πρώτου αφρόλουτρου και σαμπουάν 2 σε 1, καθώς και η ενσωμάτωση αντλίας στις συσκευασίες, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία την ώρα του μπάνιου. Κάθε νέα καινοτομία ήταν πάντα το αποτέλεσμα της προσπάθειας για την παροχή ουσιαστικής φροντίδας στον καταναλωτή, γεγονός που έκανε το slogan της εταιρείας διαχρονικά συνώνυμο της στοργής! Επειδή, στην Ελλάδα, νοιάζομαι και φροντίζω σημαίνει… «Στοργή και Προδέρμ»!

Σήμερα, η ιστορική αυτή μάρκα έρχεται ακόμη πιο κοντά στην ελληνική οικογένεια και μας προτρέπει να μοιραστούμε, να μάθουμε, να ανταλλάξουμε προβληματισμούς, να μιλήσουμε για τις εμπειρίες μας. Μας προσκαλεί να ακούσουμε ο ένας τον άλλον και να μοιραστούμε τα πιο αληθινά μας συναισθήματα, επειδή όταν νιώθεις τα προϊόντα που εμπιστεύεσαι μέλος της οικογένειάς σου… αυτό είναι στοργή!

Ενημέρωση & Συμβουλές